Level 1/2 Restorative

Miesko Pilates
at 23/07/2021 10:00-11:00 o'clock (60 min)
Address: Czaar Peterstraat 29, 1018 NX Amsterdam
Price: 127.00 €

Prices

127.00 € / monthAbonnement Groepslessen  

About

Restorative Pilates lessen zijn een combinatie van mat, reformer en bindweefsel-release oefeningen. Deze lessen zijn er in 2 niveaus; beginners en meer intermediate.

De Restorative Pilates lessen werken we vanuit het principe dat je lichaam eerst ge-herprogrammeert moet worden voordat je met gewone Pilates meedoet. Door pijn of compensatiepatronen werken je spieren niet meer goed met elkaar samen.

De aanwijzingen en oefeningen bieden je een kader waarbinnen jijzelf gaat ontdekken wat jouw lijf doet en nodig heeft. Jij bepaalt hoe vaak/hoe lang je een oefening doet want het is jouw lijf en jij voelt het het beste. Het gaat om nieuwe patronen aan te leggen die, heel belangrijk, pijnvrij zijn en die logisch voor jou voelen. Geen Pilates choreografie maar oefeningen die de functionaliteit van je lichaam verbeteren.

Je gaat voelen dat slapende spieren wakker worden en gestreste spieren kunnen ontspannen. Je lijf voelt vernieuwd en na een tijdje zul je merken dat je ook in het dagelijks leven makkelijker beweegt.

Restorative Pilates is als een vitamine pil voor je lijf, eentje die makkelijk opneembaar is.

show more

Trainer

Marlies Kornmann

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.