Yin Yoga / Locatie Wijchen

Miranda Klomp Yoga en Coaching
at 06/04/2022 09:30-10:45 o'clock (75 min)
City: Kruisbergseweg 60A, 6601 DD Wijchen
Price: from 12.00 €
Online registration is not possible

Prices

12.00 €Single ticket  
72.00 € / monthLidmaatschap 2 x per week | 3 maanden | stopt automatisch  

About

Yin Yoga

Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen werkdruk en stress in het dagelijks leven. We zijn altijd online en bereikbaar. De Yin yoga helpt je onder andere om weer tot een diepe ontspanning te komen. In je lichaam én in je hoofd.

Waarom Yin yoga bij pijn en bewegingsmoeilijkheden

Yin yoga zorgt ervoor dat je straks als je een dagje ouder wordt (dit is al vanaf ons 25e levensjaar ) je flexibel en zonder pijn en/of het gebruik van ondersteunende hulpmiddelen kunt blijven bewegen. Dat je nog iets van de grond kunt oprapen zonder uit balans te raken of pijn te ervaren. Belangrijk om te weten! Wist je dat je dit niet kunt inhalen? (Echt waar!)

Dus je begint vandaag al met het werken aan je bewegelijkheid en het voorkomen van gewrichtsklachten voor je toekomst. En niet pas wanneer je merkt dat je stijf wordt of pijntjes krijgt. Dus wil je voor later en NU minder blessure gevoelig zijn en je gewrichten gezond houden? Kunt blijven bewegen en alles kunt blijven doen? Start dan nu al met Yin Yoga in je dagelijks leven toe te passen.

Doe mee en ervaar wat Yin Yoga voor je kan betekenen. Klik op de link en reserveer je studio of online les bij Namasté Yoga & Groepslessen.

Je zult merken dat je elke keer een rustmoment ervaart zodra je tijdens een les yin yoga op je mat zit. Bij yin yoga gaat het om de stilte in jezelf te leren vinden terwijl we langer in de houdingen verblijven. Het zijn geen moeilijke ingewikkelde houdingen waar je lenig voor moet zijn. Nee....er wordt helemaal niets van je verwacht. Je hoeft er alleen maar te zijn en te voelen wat de status is van jouw lijf op dat moment. Je gebruikt de houdingen van yin yoga om verbinding te maken met je lichaam. Je leert te voelen wat bepaalde yin-yogaposes met je lichaam doen. Dit geeft jou gelegenheid om je grenzen te verkennen en te voelen hoe het met je gaat. Dit doen we vanuit zachtheid, vriendelijkheid en stilte.

De yin-yogalessen zijn rustig en meditatief. Het zijn zittende en liggende houdingen waar we langer in verblijven. Doordat we in yoga de poses langer vasthouden, krijg je de ruimte om tot een diepe ontspanning te komen. De zwaartekracht doet het werk en jouw lichaam geeft aan tot hoe ver je mag gaan. Dit maakt dat je de signalen van je lichaam leert herkennen en daar ook respect voor hebt. De yin yoga lessen zijn erg populair. Het zijn de meest bezochte lessen in onze studio & online.

Ook een Yin Yogales volgen?

show more

Trainer

Miranda
Gedragscoach Docent Yin Yoga, Power Yoga, Restoratieve Yoga, BodyBalance

Cancellation conditions

De les kan tot 8 uur voor aanvang worden geannuleerd. Hierna vervalt je les en is geen restitutie mogelijk.