Noche de Surpresa

Dans Hotspot Van Kooten
at 28/11/2020 19:00-22:00 o'clock (180 min)
Address: Westzijde 71, 1506 EC Zaandam
Price: 0.00 €
Class is fully booked

About

Hola Latinlovers, kom dansen op de opzwepende latinmuziek tijdens ons Noche de Salsa! Je danst een mix van Salsa, Bachata, Meringue en Kizomba. Romeo Geerlings en Agnes Faanhof maken er een superleuk (Sinterklaas)feest van!

Neem jij aan het begin van de avond een klein kadootje mee voor in onze schoorsteen? Dan mag jij aan het einde van de avond een kadootje uit de haard grabbelen!

Wisselen van danspartner mag uitsluitend wanneer je dat van tevoren met elkaar hebt afgesproken en alle betrokken danspartners daarmee akkoord zijn. Tussendoor desinfecteer je je handen.

Liever afstand houden? Social Disdancing! Speciaal voor de singledansers hebben Romeo en Agnes een nieuwe dansvorm ontwikkeld, zodat je salsa op 1,5 m afstand samen kunt dansen en net zoveel dansplezier kan hebben.

Goed feest, lekker tropische, ontspannen sfeer, leuke mix van leerlingen en andere danslovers, mooi gekleed. Goede, vlakke dansvloer, ventilatie, verlichting en prettige atmosfeer.

Op onze nieuwe wedstrijddansvloer dans je met dansschoenen, balletschoenen of op je sokken. Op locatie is een Schoenenfonds aanwezig, voor € 2,- per avond dans je op dansschoenen.

Verwen jezelf met de lekkerste drankjes en hapjes, geniet van goede muziek en de gezellige mensen.

Gratis Workshop: 20:00 - 21:00 uur.

Partytime: 21:00 - 00:00 uur.

Entree: € 6,00. Je entreeticket geeft gratis toegang tot de workshop. Wil je meedoen met de workshop? Boek dan via:

Danszaal: Westzijde 71 in Zaandam

Graag van tevoren aanmelden. Dat doe je door op de button Boek nu te klikken en je gegevens in te vullen. Kom je samen? Ieder boekt voor zichzelf. Via onze boekingspartner Eversports komen jouw persoonlijke gegevens beveiligd in ons bestand. Ook willen we graag weten dat je geen gezondheidsklachten hebt. Dat meld je ons op de dag zelf via Whatsapp op 06 55 79 13 05 of via info@danshotspot.com. Voel je je een beetje ziekjes of is iemand in je gezin ziek, dan blijf je thuis. Spontane, onaangekondigde bezoeken zijn niet toegestaan.

Bij binnenkomst hangen alle gedragsregels die nu gelden in de Dans Hotspot. Lees ze rustig door. Aan deze regels heb je je binnen te houden. Je kunt ze eveneens vinden op: https://www.danshotspot.com/corona-maatregelen

Er zijn per tijdvak maximaal 60 personen toegestaan. Wij hebben 800 m2 tot onze beschikking, jullie blijven op ruime afstand van elkaar.

Boek nu direct je bezoek met een entree Noche de Salsaticket, vol=vol.

show more

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.