Vinyasa Yoga

NovaStrada
at 03/12/2021 09:30-10:45 o'clock (75 min)
Address: Vlasveen 34, 9301 PT Roden
Price: from 39.95 €

Prices

39.95 € / monthBasis abonnement  
54.95 € / monthBasis + abonnement  
64.95 € / monthOnbeperkt abonnement  

About

Vinyasa yoga is een actieve vorm van yoga en valt daarmee onder yang yoga. Je doet achter elkaar ‘een flow’ aan yogahoudingen op de beweging van je ademhaling.

De oefeningen vloeien als het ware in elkaar over. Vinyasa betekent dan ook letterlijk ‘verbinding van beweging en ademhaling’. In plaats van te focussen op “in de houding komen” en dan te ademen, is het doel in Vinyasa Yoga om de diepe ademhaling en het lichaamsbewustzijn consistent te houden tijdens alle bewegingen in de beoefening.

Na de les voel je je helemaal opgeladen en klaar voor de dag!

show more

Teacher

Nadine van Loon
Mijn naam is Nadine, ik ben altijd aan het dansen en sporten en al heel vroeg wist ik dat ik kinderen wilde en was ik geïnteresseerd in alles wat te maken had met zwangerschap en bevallingen (en ik ben trotse moeder van 2 meiden en 2 jongens). Jaren heb ik op allerlei soorten dans gezeten en de laatste jaren mijn hart verloren aan de semi-contact sport; taekwondo (wat ik een erg danserige zelfverdediging vind) en natuurlijk yoga. Ik beleef veel plezier aan het lesgeven aan verschillende personen die bij mij yogalessen volgen. Mijn lessen zijn behalve een fysieke uitdaging, goed uitgelijnd staan in een pose en eventueel de band tussen moeder en kind versterkend, ook je eigen inzichten/gevoelens/ ont stressen en ontspanning heel belangrijk. Het doen stromen van je levensenergie, je adem .

Cancellation conditions

Je kan tot 2 uur van te voren je les kosteloos annuleren en daar een andere les voor boeken.