Basic flow

Ajna Tempel
at 15/09/2021 19:00-20:15 o'clock (75 min)
Address: Merel 415, 1965 GN Heemskerk
Price: from 42.50 €

Prices

42.50 € / month5x per maand  
59.00 € / monthOnbeperkt 59  

About

Sweet reminder: De studio is 15 minuten van te voren geopend en neem je eigen yogamat, grote handdoek/deken en eventueel andere yogaprops mee.

Lees voordat je naar de studio komt onze (corona) maatregelen en voorwaarden op de website goed. Klik hier voor alle informatie.

1) Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten; Verhoging of koorts; Benauwdheid; Reuk en/of smaakverlies; Verkoudheidsklachten 2) Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? 3) Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld in een lab? 4) Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 5) Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? -> Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, is het niet mogelijk aan een les deel te nemen. Deze vragen moeten wij vooraf worden stellen bij reservering en nogmaals bij aankomst in de studio.

LEES VERDER INFO OVER DE MAATREGELEN: https://www.ajnatempel.nl/online-yoga-en-info

FLOW Er zijn verschillende soorten flowlessen. In deze lessen volgen de asana’s (houdingen) elkaar op dynamische wijze op met behulp van de ademhaling. Flow zit in alles, het is een soort rode draad door je leven. Meegaan met de flow is een prettige manier van leven. Met ups en downs. Zo ervaar je dat ook in een yogales: de ene flow ervaar je prettiger dan de andere. In de les leer je daar juist niet over te oordelen (prettig/niet prettig) maar enkel te ervaren. Als dat je lukt in de les, zal je merken dat je leven langzaamaan lichter wordt. Go with the flow! Voor wie geschikt: Mindful flow: Voor iedereen ook beginners, een flow les met voldoende ruimte voor ontspanning. Relax flow: Geschikt voor iedereen. Hatha flow: Geschikt voor iedereen. Fysio relax flow: Voor iedereen, met aandacht voor het versterken van je core. Basic flow: Voor iedereen, ook beginners die iets actiever aan de slag willen. Medium flow: Enige Basic flow ervaring is gewenst, maar mocht je zin hebben in een uitdaging ben je welkom.

show more

Teacher

Guusje Duijvestijn
GUUSJE DUIJVESTIJN Screenshot_20200623-231606_Photos.jpg De reden om Yoga te doen kan voor ieder mens anders zijn. Mijn lichaam sterk en lenig maken was mijn motivatie om te beginnen met yoga. In 2006 is mijn vlammetje aangewakkerd en is sindsdien enkel maar gegroeid. Enkele jaren later ben ik begonnen met het geven van Bodybalance. In 2015 heb ik een Pilates opleiding gevolgd maar mijn hart ging uit naar Yoga. In 2016 wilde ik mijn horizon verbreden en ben ik naar India gegaan: de bakermat van yoga. ​ Tijdens de 200 uurs Hatha Vinyasa opleiding met cursisten van over de hele wereld heb ik ervaren hoe fysieke kracht en innerlijke rust samen kunnen komen. In 2018 heb ik een module Lunar Prana Vinyasa gevolgd bij Shiva Rae: lenigheid, sierlijkheid, dans, creativiteit, vrijheid, kracht en ademhaling werden met elkaar verbonden. Dit was voor mij een bevestiging hoe mooi Yoga kan zijn. Yoga is voor mij: genieten van je ademhaling, samenzijn, te leren van elkaar en jezelf opnieuw te ontdekken. Het is een prachtige reis die nooit ophoudt. Graag wil ik met jullie samen genieten van deze eeuwenoude kunstvorm in de Ajna Tempel. Namasté

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 6 uur voor aanvang.