Open Gym

DownTown Fitlab
at 02/12/2022 17:00-19:00 o'clock (120 min)
City: Kettingstraat 2, 2511 AN Den Haag
Price: from 55.00 €
Online registration is not possible

Prices

55.00 € / monthOpen Gym (Annually)  
65.00 € / monthOpen Gym (Flex Membership)  
95.00 € / monthGOLD (Annually)  
105.00 € / monthGOLD (Flex Membership)  

About

OPEN GYM:

Eén van de grootste ergernissen in de reguliere sportscholen is dat je moet wachten op iemand die net jouw toestel bezet houdt. Herken je dat? Daar heb je bij Downtown Fitlab geen last van! Via onze app boek jij je ‘open gym’ training in. Er zijn per blok maar een aantal plekken beschikbaar. Zo weet jij zeker dat je in privésfeer toekomt aan een voor jouw volwaardige training!

Tijdens de 'Open Gym' uren kun je dus zelfstandig trainen. Een voorwaarde is wel dat je ervaren bent met de trainingstechnieken en het trainingsmateriaal. Er is echter altijd wel een trainer aanwezig voor veiligheid en eventuele vragen. Houd er dus rekening mee dat je tijdens de open gym geen persoonlijk begeleiding krijgt.

show more

Trainer

Open Gym

Cancellation conditions

· aanmelden voor ‘open gym’ kan tot 3 uur van te voren. Dit is omdat wij geen receptie hebben. We zijn een team van professionals die werken op aanvraag of boekingen. Dat betekent dat als we geen boekingen zien in ons systeem, wij niet perse op de gym aanwezig zullen zijn. Dus als er netjes wordt ingeboekt is er altijd minimaal één trainer aanwezig voor veiligheid en eventueel tips en tricks tijdens het trainen. · kosteloos annuleren voor een ‘Open Gym’ kan tot 6 uur van te voren. Dit zodat er genoeg ruimte is voor ander lid om zichzelf aan te melden. · Een blok vrij trainen duurt 2 á 2,5 uur. Je hoeft niet perse op de begintijd van een blok te starten ja kan ook gerust wat later binnenkomen als je maar wel tijdig stopt voordat het nieuwe blok ingaat. · Enjoy your private time at our gym. *inboeken en afmelden voor lessen of vrije trainingen gaat altijd via het roostersysteem. Last minute WhatsApp berichtjes Worden niet geregistreerd.