Breath Class (online Zoom)

Online stream
YogaZentrum Nada
at 21/11/2021 17:30-18:30 o'clock (60 min)
Price: from 48.00 €
Online registration is not possible

Prices

48.00 € / month1 keer per week  
59.00 € / month1 Jaar onbeperkt  
68.00 € / monthOnbeperkt maand  

About

Het unieke van de adem is dat het zowel door het bewuste als onbewuste deel van ons zenuwstelsel gestuurd en beïnvloed kan worden. Dat maakt het de ideale tool om met de diepere lagen van je zenuwstelsel te werken. Dit is de reden waarom Wim Hof en ook professionals in de gezondheidszorg, de topsport en elite eenheden van het leger, werken met ademhalingsoefeningen. Er is geen snellere manier dan de ademhaling om je lichaam en geest en hoe je je voelt te beïnvloeden. In onze ademlessen ga je aan de slag met verschillende veilige technieken die allen tot doel hebben je systeem te versterken en meer in balans te brengen, zowel fysiek als mentaal. Kom het vooral een keer zelf ervaren wat ademhalingsoefeningen voor jou kunnen doen!

Deze les is ideaal om te combineren met de meditatieles die aansluitend en ook door Roel gegeven worden.

Over Roel

Breathwork is hot en wij hebben een bijzondere kundige trainer binnen ons team bij Yoganada! Roel is gecertificeerd ademcoach bij meerdere opleidingen en geeft trainingen in het optimaliseren van je ademhaling om snel en effectief te komen tot meer balans en gezondheid. Door zijn achtergrond als fysiotherapeut weet hij als geen ander hoe het ademen je lichaam (maar ook geest) kan voeden en versterken. Roel heeft zich verdiept in eeuwenoude Pranayama technieken, de moderne wetenschap en methodes zoals die van Wim Hof.

show more

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their online streaming provider. Download the according app to your laptop, tablet or smartphone
  • Access to the online livestream is available 15 minutes before the start of the activity. Simply go to "My bookings" and click on "Join online stream now" to be redirected to the corresponding page
  • With some streaming providers (e.g. Zoom) it is possible for participants to see each other. However, it is theoretically possible to deactivate the camera function. The name you enter when entering the online meeting room is displayed to other participants. However, you can always change your name (e.g. only the initials). Please note: Individual rules for online participation may apply for each class or venue.

Trainer

Roel Wilbers
Hoi, mijn naam is Roel en ik geef binnen Yogazentrum Nada lessen als ademcoach en meditatie trainer. Mijn achtergrond is fysiotherapie en in dit prachtige vak werk ik nog steeds met veel plezier (en ben ik ook voor een paar uur per week binnen Yogazentrum Nada te vinden). Redelijk wat opleidingen en cursussen later, kwam ik tot de conclusie dat er toch veel meer was dan alleen het lichamelijke. Als therapeut maar ook in mijn persoonlijke leven. Dat heeft ertoe geleid dat ik me voornamelijk ook breder ben gaan ontwikkelen. Vooral op het vlak van meditatie ben ik de diepte in gedoken en heb ik naast vele uren 'op het kussen', ook veel cursussen en methodes onderzocht en er in 2016 zelfs een boek over geschreven 'Meditatie, je dagelijkse minivakantie'). Ik heb inmiddels honderden meditatie trainingen gegeven in de vorm van lessen, workshops, cursussen en retreats. Ook heb ik een eigen podcast, te vinden bij alle grote aanbieders onder Meditatie Amsterdam Naast meditatietrainingen geef ik ook trainingen in stress management, energiewerk en ademen. Meer recent ben ik in de wereld van het ademen terecht gekomen en dat heeft me gegrepen. Er is geen snellere manier om je lichaam en geest positief te beïnvloeden dan via de adem en ademwerk werkt diep door in je lichaam en geest. Ik ben inmiddel gecertificeerd ademcoach in meerdere opleidingen en heb me verdiept in de eeuwenoude Pranayama technieken, de Wim Hof methode, SOMA en modern wetenschappelijk onderzoek naar de kracht van het ademen. Al mijn lessen kenmerken zich doordat ze praktisch en helder zijn. Mijn aanpak is down-to-earth en concreet en zo toegankelijk voor eigenlijk iedereen. Ook is er altijd ruimte voor vragen tijdens of rond de les. Ik help je graag op weg naar gezondheid en welzijn met effectieve en beproefde methodes om meer balans en kracht in je leven te brengen. Ben je benieuwd naar mijn lessen of wil je graag een behandeling bij me boeken? Je vindt me hier bij YogaZentrum Nada! Wie weet tot snel.

Cancellation conditions

Kosteloos annuleren mogelijk tot 3 uur voor aanvang les.