Handstand en mobiliteit

Movement Amsterdam
at 24/12/2021 08:30-09:30 o'clock (60 min)
Address: Nieuwe Looiersstraat 49, 1017 VB Amsterdam
Price: from 69.00 €
Online registration is not possible

Prices

69.00 € / monthUnlimited Motion - 6 maanden  
79.00 € / monthUnlimited Motion - 3 maanden  
89.00 € / monthUnlimited Motion - 1 maand  

About

Je hebt een sterke basis van kracht en mobiliteit nodig om een handstand goed uit te kunnen voeren. Dat is precies waar wij in deze les aan gaan werken. Wij leren je de eerste handstand tegen de muur tot je eerste vrije hanstand. Voor degenen die al verder zijn in een handstand, zal deze les je helpen kracht op te bouwen en je techniek te verbeteren zo dat je steeds comfortabeler op je handen kan balanceren.

In deze les leggen wij de focus op: - Je mobiliteit en bewegingsvrijheid om een goede handstand te kunnen - Leer de basistechnieken om in de handstand te komen - Bouw vertrouwen, kracht en flexibiliteit op in je handstandoefeningen

Heb je een (vooraf) een vraag ? Laat het ons gerust weten. ​ We hopen je snel te zien.

show more

Trainer

Chris
Na zijn studie ‘Sport & Beweging, Lifestyle & Gezondheid’ ging Chris aan de slag als personal trainer en yoga teacher, waar zijn avontuur als Mover begon. Chris is gefascineerd door beweging en daagt zichzelf continu uit in het opdoen van kennis en nieuwe vaardigheden. De combinatie van zijn ijzersterke discipline, professionele begeleiding, en persoonlijke aanpak weet hij als geen ander iedereen (van beginner tot ervaren sporter) te enthousiasmeren om vaker te bewegen. Chris denkt outside the box en verzint nieuwe methodes om het lichaam sterker en flexibeler te maken. Hij volgt tot op heden enthousiast de programmering van o.a. Ido Portal en Fighting Monkey. Zo leert hij telkens nieuwe manieren van fysieke empowerment. Chris gelooft dat als je goed voor jezelf zorgt, je alles er uit kan halen en ook optimaal kan genieten van een energiek lichaam en geest.

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.