Workshop Critical Alignment Yoga

Kazerne12
at 25/10/2020 12:30-14:00 o'clock (90 min)
Address: Kazernestraat 12, 5928 NL Venlo
Price: 25.00 €

Prices

25.00 €Single ticket  

About

Veel mensen hebben een zittend of juist staand beroep waardoor de bovenrug en onderrug chronisch verkeerd belast worden. We zitten allemaal wel eens met een kromme rug achter een computerscherm of te staren lang achter elkaar naar ons telefoonscherm. 

Het concept van critical aligment is gebaseerd op het onderscheid tussen 'bewegingsspieren' die meer aan de oppervlakte liggen, en 'houdingspieren' gelegen rondom de wervelkolom en gewrichten.

De bewegingsspieren hebben de neiging om spanning vast te houden. Daar tegenover hebben de houdingspieren juist de neiging om te verslappen. Door deze disbalans kunnen allerlei klachten en beperkingen ontstaan. Het doel van critical alignment yoga is om de balans tussen deze twee spiergroepen te herstellen, waardoor het lichaam zonder spanning vrij kan bewegen.

In deze technische yoga special maak je kennis met vooroverbuigingen. Allerlei houdingen die je opnieuw leren ontdekken waar je spanning vast houdt en hoe je die kunt loslaten. Deze special is voor iedereen toegankelijk, dus ook als je nieuw bent in de body and mind wereld.

Na deze leerzame special is er ruimte voor een theetje. 

Deelname aan deze les is geheel op eigen risico. Bij de boeking ben je op de hoogte van dit eigen risico en gaat hiermee akkoord. My Body & Mind is niet aansprakelijk voor enig letsel opgelopen tijdens een les of vrije training.

show more

Teacher

Yvon

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.