Yoga Morning School

Yogapoint Nijmegen
at 11/08/2022 06:00-08:00 o'clock (120 min)
Address: Van Welderenstraat 29, 6511 MB
Price: from 39.95 €
Online registration is not possible

Prices

39.95 € / monthAll-in onbeperkt abonnement (Promo)  
65.00 € / monthAshtanga Mysore 3 x per week  

About

Begin elke dag met Yoga. Start tussen 6 en 7 LEES DE BESCHRIJVING

Juist voor beginners!!

Let op! Commit voor meerdere weken en laat je dag starten met een methode welke er op is bedacht om jouw levensstijl dagelijks de juiste en positieve richting op te laten bewegen.

Ashtanga Mysore stijl is individuele begeleiding in een groep.

De traditionele manier zoals yoga altijd is onderwezen en in 1930 in Mysore India weer is herboren en nog steeds zo wereldwijd wordt onderwezen..

Yoga wordt onderwezen vanuit de gelijkwaardige relatie tussen docent student !

Met de community en gelijkgestemden als ondersteuning om jou positieve transformatie aan te sturen.

Leerlingen kunnen zelfstandig en in hun eigen tempo groeien, terwijl ze omringd worden door de energie en inspiratie van de andere studenten in de ruimte.

De leraar zal met elke student afzonderlijk werken.

Afhankelijk van het proces kunnen sommige studenten meer aandacht nodig hebben, maar naarmate ze vaardiger worden in hun beoefening, krijgen ze meer onafhankelijkheid, en ontvangen ze alleen aanpassingen en assistentie wanneer dat nodig is.

De lessen worden in stilte gegeven met studenten die manuele aanpassingen van de leraar ontvangen. De student kan op elk moment aangeven of hij een aanpassing of aanraking liever niet ontvangt.

De Practice moet ideaal gezien elke dag worden gedaan (met uitzondering van volle en nieuwe Maandagen, zaterdag of zondag en de eerste drie dagen van de menstruatie).

Deze dagelijkse herhaling bouwt een diepe hitte en opening in het lichaam op waardoor het veilig kan worden , getransformeerd.

Als deze warmte niet wordt ontwikkeld, is het risico op letsel groter.

Je eerste Practice dagen zijn meestal kort en uiteindelijk langer wanneer de hele primary serie (ongeveer 90 min.)is geleerd.

show more

Teacher

Frank

Cancellation conditions

Je kan tot 4 uur voor aanvang gratis online annuleren.