Vinyasa Yoga

YogaZenter
On 09/12/2019 15:45 o'clock
Address: Domselaerstraat 32, 1093 MA Amsterdam
Price: from 15.00 €
Online registration is not possible

About

Vinyasa Yoga is een dynamische actieve vorm van yoga. Door de vloeiende aaneenschakeling van yogaposes, asana’s, te verbinden met het ritme van de ademhaling, pranayama, ontstaat er een meditatieve flow. Zo ontspant je mentale lichaam, laat je fysieke lichaam eventuele spanningen los en kan je energetische lichaam vrij stromen. Op deze manier creëer je de ruimte om naar binnen te keren en in het hier en nu te zijn.

Esther
Tijdens mijn studie, zo'n 10 jaar geleden, begon ik met het volgen van hatha yoga bij mijn toenmalige buurvrouw thuis. Deze manier van bewegen was nieuw voor mij en ik merkte dat het fijn was om even uit mijn hoofd te gaan en meer in mijn fysieke lichaam te komen. Toen ik in Amsterdam kwam wonen begon ik met het volgen van vinyasa flow lessen. Deze dynamische manier van bewegen, in combinatie met de ademhalingsoefeningen en meditatie beviel mij heel erg. Eindelijk een vorm van bewegen waar ik blij van werd! Toch volgde ik de lessen niet consequent, en op een gegeven moment beoefende ik helemaal geen yoga meer. Totdat ik merkte dat mijn werk mij fysieke klachten opleverde. Hét moment om weer opnieuw de mat op te gaan. Los van dat ik merkte dat het goed was voor mijn lijf, maakte de yogalessen ook allerlei emoties los. Een soort super detox, noem ik het altijd maar. Ik ben nooit meer van de mat afgestapt. Vorig jaar heb ik een summer intensive YTT 200 Vinyasa Flow gevolgd, onder leiding van Marlene Henny en Fleur Zonneveld. Deze opleiding heeft mij heel veel gegeven. En nu kan ik dat ook terug geven! Mijn lessen zijn vrijwel altijd dynamisch, een echte work-out dus. Wat ik wel heel belangrijk vind is om het niet té serieus te maken, een grapje hier en daar kun je van mij dus ook zeker verwachten. Twijfel je nog om te komen? Bedenk dan dat je je waarschijnlijk nog nooit slechter hebt gevoeld na een yogales. ;-) Ik hoop je dan ook te zien op de mat!

Prices

  • Single ticket • 15.00 €
  • Abonnement - stadspas • 40.00 € / month
  • Abonnement - studentenkorting • 50.00 € / month
  • Abonnement • 55.00 € / month

Cancellation conditions

· Een les annuleren kan kosteloos 8 uur voor aanvang van de les. · Bij het niet afmelden voor een les zal er geen restitutie plaatsvinden van het lesgeld. Indien men een lessenkaart heeft, wordt de les afgeschreven van de lessenkaart. · Bij het drie keer niet op komen dag bij een les, zonder bericht, zal er een boete opgelegd worden van € 5,-.