Power Flow

Nova Yoga
at 31/01/2022 18:30-19:30 o'clock (60 min)
Address: Bredeplaats 5, 8911 EP Leeuwarden
Price: from 50.00 €
Online registration is not possible

Prices

50.00 € / monthAbonnement Maintenance  
65.00 € / monthAbonnement Improvement  
80.00 € / monthAbonnement Transformation  

About

KRACHTIG. ENERGIEK. UITDAGEND.

Power Flow is dynamisch zoals de Vinyasa, maar een stuk krachtiger en uitdagender. Je kunt complexe houdingen verwachten met langere holds en verrassende transities in deze ‘high energy’ les. Je zult kracht en lichaamsbewustzijn opbouwen, en je fysieke en mentale grenzen ontdekken door te spelen in bijvoorbeeld inversies en armbalans-houdingen.

De les wordt ondersteund door opzwepende muziek en is bedoeld voor iedereen die houdt van een snellere en uitdagende practice.

Deze les is geschikt voor de (meer) gevorderde studenten. Ik kan je de les aanraden wanneer je recent meerdere actieve yogalessen hebt gevolgd en je je practice naar een hoger niveau wilt tillen.

show more

Trainer

Irma
In januari 2016 heb ik mijn eerste yogales geboekt. Een stap waarvan ik niet wist dat het zoveel goeds zou doen en betekenen voor mezelf! Dat was een stukje uitdaging zowel fysiek als mentaal in lessen, maar tegelijkertijd werd het zo waardevol om rust te vinden en bewust te zijn van gedachtes en intenties. Terug te komen bij jezelf in zo'n energieke en veelzijdige 'wereld' van yoga, wat dat ook mag zijn voor eenieder. Ik was om, dit voelde goed! Omdat ik inmiddels zelf ook gecertificeerd yoga teacher ben, kan ik hopelijk een stukje passie en gevoel doorgeven en in mijn lessen laten ervaren wat dit met je kan doen. Ik heb ontzettend veel zin om op de mat en in deze wereld te blijven groeien en neem je graag mee:) Namasté, liefs, Irma

Cancellation conditions

Je kunt je tot 3 uur voorafgaand aan de les afmelden met behoud van je tegoed. Binnen deze annuleringstermijn kun je je niet meer uitschrijven, maar kun je wel je plek in de les vrijmaken voor een andere yogi — karma punten ;-)