Pop-up Yoga nidra

Online stream
Ajna Tempel
at 22/01/2021 21:00-21:45 o'clock (45 min)
Price: from 0.00 €

Prices

0.00 €Single ticket  
42.50 € / month5x per maand  
59.00 € / monthOnbeperkt 59  

About

Wat zijn POP-UP events bij de Ajna Tempel? We plannen soms extra lessen op ons rooster in. Ze komen dus niet wekelijks voorbij, maar eenmalig of soms nog een keer herhaalt.

Deze Pop-up les is te volgen met je abonnement. Ben je geen lid, dan betaal je € 15,- voor de les. De les is 45 minuten en er wordt een audio-opname van de sessie gemaakt die je later thuis ontvangt.

Ontvang live Yoga Nidra in je eigen huis of zelfs in je eigen bed! Deze online vrijdagavondsessie is uitstekend geschikt om mee in slaap te vallen. Yoga Nidra is daar niet specifiek voor bedoeld, maar een Nidra ontvangen later op de avond kan daar zeker toe uitnodigen. Een heerlijke ontspannen afsluiter van je week!

Via Zoom wordt je meegenomen in een begeleide meditatie waarbij je ligt. Yoga Nidra betekent ‘slaap van de yogi’s’. Deze yoga-slaap is een effectieve techniek voor diepe ontspanning die het mogelijk maakt om je lichamelijk, geestelijk én emotioneel te laten rusten. Bij Yoga Nidra balanceer je tussen wakker zijn en slapen in, ook wel de slaap-waak toestand genoemd. Je werkt naar een volledige ontspanning toe en wanneer de ontspanning compleet is, ontstaat er meer ruimte voor inzichten. Je wordt gevoeliger voor wat er in je omgaat, er ontstaat meer bewustzijn. Dit is een vruchtbaar moment om met je hartsverlangen te werken, ook wel Sankalpa genoemd.

Benodigdheden: - toegang tot Zoom, via https://zoom.us/ of via de Zoom app - iets waarop je comfortabel kunt liggen zoals een (yoga)mat of je eigen bed - deken(s) om je warm te houden - eventueel iets om over je ogen te leggen, zoals een oogkussen

show more

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their streaming provider to online stream their activities. Download the according software or app to your laptop, tablet or smartphone.
  • The access to the online stream is available 15 minutes before the start of the activity. You can find the link for the online stream in your online profile under “My bookings”. With a click on “Join online stream now” you will be forwarded to the corresponding page and you join the activity online!
  • Specific streaming providers, e.g. Zoom, allow participants to see each other through the video camera. If you do not want to show yourself or the personal environment, you can deactivate the camera function or cover the camera. The name you enter when you join the online meeting room will be shown to other participants. However, you can change your name at any time (e.g. only specify the initials).

Teacher

Sandra Zappeij
SANDRA ZAPPEIJ Ik ben dol op bewegen en avontuur. Als ik niet in zee lig op de surfplank sta, dan staat ik wel op de yogamat. Voor mij hebben surfen en yoga enorme raakvlakken. Zo voelt het wachten op de juiste golf als een meditatie. Het is een vorm van 'zijn', starend naar het water, zittend op je plank. En als 'jouw' golf dan eindelijk komt, dan kun je niets anders doen dan je overgeven aan de energie van de zee. Elke golf opnieuw, want elke golf is anders. En zo is het volgens mij ook met yoga, elke keer dat je op de mat stapt heb je een andere ervaring. De ene keer ervaar je meer balans, de andere keer voel je je leniger of juist niet. ​ Het mooie aan de zee is dat de zee niet oordeelt hoe je je golf rijdt. En dit is ook iets dat yoga je kan brengen: 'We zijn in ons dagelijks leven zo gewend om over alles een mening te hebben, vooral als het onszelf betreft. Yoga toont je waar je bent, met jezelf op dat moment. De meditatie en fysieke bewegingen van yoga brengen je zonder oordeel in contact met je innerlijke oceaan, vol prachtigs.' Samen op ontdekkingsreis gaan, ieder in zijn eigen innerlijke oceaan, dat is wat ik wil bieden in mijn (flow)-yogalessen. ​ In de zomer van 2015 heb ik de vinyasa yoga teacher opleiding gevolgd bij Yoga Moves in Utrecht en in de jaren daaraan vooraf volgde ik lessen bij Yogadreams in Zaandam en Delight Yoga in Amsterdam ​ Meer over Sandra vind je hier: https://moonfloweryoga.nl

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 6 uur voor aanvang.